Monthly Archives: фебруар 2018


Допунска настава је обавезна за све ученике који имају недовољну оцену или су одређени од предметног наставника за похађање часова допунске наставе.

Изостанке са допунске наставе родитељи морају да правдају на исти начин као и изостанке са часова редовне наставе.

Распоред часова обавезне допунске наставе


,,Ђак репортер“ и спортско новинарство у нашој школи

Од ове школске године гимназијалци су се прикључили још једном интересантном пројекту под називом ,,Ђак репортер“.  Покровитељ  пројекта је Савез за школски спорт Србије, а циљ је промовисање школског спорта у Србији.

Поносни смо на то што су наши текстови већ објављивани на Сајту школског спорта. Више о томе на ученичком блогу ОЧИМА МЛАДИХ

 


Наша школа поново најбоља у општини

У четвртак 25. јануара 2018. године, на главној додели награда Савеза спортова Смедерева, наша школа је поново проглашена за најбољу  од свих средњих  школа у општини.  Додељено нам је признање у виду плакете и поклон картица у вредности од 20 000 динара.

Више о томе на ученичком блогу ОЧИМА МЛАДИХ

 


Обука за младе возаче и кампања Ум на друм у Гимназији

Велики број ученика наше школе је 13.12.2017. године био на тренингу за младе возаче почетнике, који организује НАВАК – Национална возачка академија. Кроз јединствену акцију названу ,,Живот за младе возаче“, чије је извођење за грађане Србије бесплатно организовала ОМВ нафтна компанија, а својим акцијама подржало и Министарство унутрашњих послова Србије, ми који имамо пробне возачке дозволе добили смо вредна сазнања и стекли веома корисно искуство. Више о томе на ученичком блогу ОЧИМА МЛАДИХ